Zoeken
  • Nick Goossen

Wie Is Seiza Training

Tom Verrept

Tom is kinésitherapeut en personal trainer. Hij richtte mee Jungle Gym Antwerp Bootcamps op. Tom heeft ettelijke jaren praktische, theoretische en persoonlijke ervaring in fitness, bewegen, herstellen, revalideren, trainen, relaxatie en veel meer.


Zijn motivatie achter Seiza is als volgt: Er is nood aan een doelgericht, no-bullshit, klantvriendelijk online platform met als doel: bewegen, fixen en trainen van het lichaam. straightforward, efficiënt en doelgerichte oefeningen gericht op de persoon. Gericht op een probleem of een doelstelling zonder mee te volgen in een hype van sociale media.

This is for every-body.
Nick Goossen

Nick Goossen werd mede-eigenaar van Elite Athletes in 2012 en is tot op heden gekend als personal coach goossenick. Hij werkte jarenlang met een breed spectrum van professionele atleten tot de werkende mens. Zijn opleiding is autodidactisch en nam deel aan een waslijst workshops.

Zijn motivatie achter Seiza Training is als volgt:


Er heerst momenteel een onrealistische verwachting bij mensen dat ze én een succesvolle carrière moeten hebben én een perfect afgetraind lichaam. Dit is ongezond en zorgt voor nog meer stress. Seiza is opgericht om die mensen te helpen om zich in de eerste plaats beter te voelen. Zowel kleine zaken fixen als een mini-training die als snack kan dienen voor de gezondheid van je lichaam. Seiza wilt er zijn voor iedereen, van professionele atleet tot werkende mens.”1 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven