Zoeken
  • Nick Goossen

Wat is Seiza Training

Online Training Platform


Seiza Training is een online training platform gericht om mensen met thuiswerk, bureaujobs, maar ook alle andere mensen te helpen rondom mobiliteit, leningheid en lichamelijke gezondheid. Een mix van gratis follow-along video's op Youtube en online trainingsprogramma's om kwaaltjes en pijn te behandelen en/of krachtdoelen te behalen.

Coach Tom zorgt voor de wetenschappelijke onderbouw als ervaren kinésist en Coach Nick put kennis vanuit eigen persoonlijke ervaring van revalidaties.


In deze tijd zijn de mogelijkheden om mensen te bereiken beperk tot het internet, dus daar willen we op in spelen. Gedetailleerde video's die makkelijk zijn om mee te volgen ongeacht het niveau of fitheid van de participant. Het doel is om iedereen aan het bewegen te krijgen zonder dat er drempels zijn.


Het moet niet altijd een intense workout zijn om je houding, mobiliteit, coördinatie en kracht te verbeteren. De focus leggen op kwaliteit en bewustzijn kan wonderen teweeg brengen voor zowel lichaam als geest. Neem de tijd om social media te gebruiken waarvoor het echt dient. Hier bij Seiza Training zoek je informatie op, verwerk je het en gebruik je het optimaal op eigen niveau.


Seiza Training is voor iedereen.
Een Dagelijkse Reminder

Draag zorg voor je lichaam. De kans is groot dat jij, diegene die dit leest, te weinig beweegt doorheen de dag. Dit kanaal zorgt ervoor dat je kwaliteitsvolle content krijgt om je volledige lichaam te bewegen.


Verwacht oefeningen die per gewricht kleine kwaaltjes kunnen oplossen naar uptempo follow alongs zodat je alle stress kan vergeten.

Onze content werkt.Dit kunnen we met vertrouwen zeggen aangezien we de nodige ervaring met klanten hebben opgebouwd. EN omdat we de oefeningen zélf hebben gebruikt in onze trainingen en onze revalidaties van blessures.

8 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven