Zoeken
  • Nick Goossen

Wat is het beste tijdstip om te sporten?

Een vraag dat enorm veel gesteld wordt is het tijdstip om te trainen. Of het nu afvallen is, bijkomen of gewoon spieren kweken, bij iedereen zal dit anders zijn. Het is vanzelfsprekend dat wie ‘s ochtends zijn training doet, meteen een stapje voor heeft op zichzelf en zijn/haar agenda.


Gewicht verliezen als doel?

Wie ‘s ochtends een workout kan doen, zal ook veel minder honger krijgen de rest van de dag. Een nadeel aan ‘s ochtends sporten is dat je lichaam misschien wel langer moet opwarmen voordat je aan 100% kan sporten. Onderstaande video is een perfecte wake-up. Verwacht dat je hartslag omhoog gaat gedurende deze training met Coach Tom Verrept.
Sterker worden als doel?

Voor diegene die als doel hebben om sterker te worden, die kunnen beter sporten in de namiddag. Tijdens deze tijdstippen heeft je lichaam het meeste testosteron. De effecten hiervan zijn dat je je flexibeler voelt, frisser en sterker. Wil je er aan beginnen? Probeer dan deze training met Coach Nick Goossen.Slechte slapers?

Val je moeilijk in slaap? Dan kan je best ‘s ochtends trainen. Door meteen te sporten na het wakker worden geef je je lichaam het juiste signaal: Go time! Opstaan en productief! Daardoor zal je lichaam het veel eenvoudiger vinden om in nachtmodus over te schakelen op het einde van de dag. Probeer deze follow along video met Coach Tom Verrept om je in slaap te wiegen:


Het ultieme geheim?

Dat wil iedereen weten, maar spijtig genoeg is dat er niet. Ofwel? Het ultieme geheim is namelijk consistentie. Als je ‘s ochtends graag sport, probeer dan consistent te zijn met je trainingsfrequentie en tijdstip. Hetzelfde geldt voor avondsporters. Heb je geen tijd? Dat is meestal bullshit. Om te bewegen moet je tijd vrijmaken. Dit moet een prioriteit zijn!


23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven