Zoeken
  • Nick Goossen

De Anti-Fitness Hype Movement

We hebben zelf de pest aan Youtube of Instagram video’s waar er vijf minuten wordt gelammerd over de historiek van een gewricht of één of ander persoonlijk succesverhaal. Een highlight video van de trainer en/of coach die zich halfnaakt zit te bewijzen voor de camera. Bij ons vind je content die enkel en alleen draait om de oefening en de bewegingen. Het draait om jou!


Press ⏯️ en beweeg mee.


Iedereen heeft het druk, iedereen heeft teveel impulsen, dus leeg je geest en laat je begeleiden door ons op ons Youtube kanaal.


Ons leven wordt al genoeg gedomineerd met doelen die we moeten behalen. De juiste balans vinden tussen AAN en UIT kan een heftig gevecht zijn die ons op een bepaald moment ten onder sleurt.


Het is om die reden dat we er op hameren dat het oké is om het rustig aan te doen. Wanneer je het even niet voelt, moet je geen 100 burpees eruit knallen.


Bekijk ons kanaal en beweeg tien minuten mee. Verhelder je geest en smeer je gewrichten zodat je de drukke dag achter je kan laten of zodat je juist klaar bent om aan je dag te beginnen.


💪🏻Aan jou de keuze.


Een reminder om zorg te dragen voor je lichaam. De kans is groot dat jij, diegene die dit leest, te weinig beweegt doorheen de dag. Dit kanaal zorgt ervoor dat je kwaliteitsvolle content krijgt als blueprint hoe je je volledige lichaam dient te bewegen.


Verwacht oefeningen die per gewricht en/of spiergroep kleine kwaaltjes kunnen oplossen naar uptempo follow along workouts die je alle stress doen vergeten.


🗣️Onze content werkt.🗣️


⚠️Dit kunnen we met vertrouwen zeggen⚠️


Aangezien we de nodige ervaring met klanten hebben opgebouwd.


EN


Omdat we de oefeningen zélf hebben gebruikt in onze trainingen en onze revalidaties van blessures.
2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven