Seiza-ses2-8.jpg

OVER ONS

Tom & Nick

Beide komen we uit de basketbalwereld. Beide weten we wat het is om met kwaaltjes, pijn en blessures rond te lopen. 

Tom is afgestudeerd als kinesitherapeut in de sport en manuele therapie. Volgde verschillende bijscholingen om zijn inzicht en kennis van het menselijk lichaam nog extra te vergroten. Oefentherapie, bewegen en trainen staan in zijn behandelingen altijd voorop! "Geef mensen tools/oefeningen om zichzelf te helpen".


Naast al die theorie steunt Tom ook op enorm veel praktijk ervaring. Opgegroeid in de sportwereld. Hij kreeg professionele fitnessbegeleiding vanaf 16 jaar. Runde enkele maanden een gym als invaller. Jaren stages gevolgd bij verschillende toppraktijken. Begeleidt dagelijks topsporters, sporters en niet-sporters tijdens zijn kiné en personal training sessies.


Verder is hij mede-oprichter van Jungle Gym Antwerp waar hij wekelijks mensen traint, motiveert en begeleidt naar een gezonder en fitter leven.

Sinds lang is er bij Tom een nieuwsgierigheid aanwezig om het menselijk lichaam optimaal te doen bewegen. Of het vanuit revalidatie begint of uit een volledig gezond lichaam, Tom duwt mensen naar een hoger niveau.

Nick begon zijn carrière bij Elite Athletes. Hij was daar strength & conditioning coach voor acht jaar. Internationale basketbalkampen, internationale workshops, off-season development voor prof-atleten, year-round programmering voor zakenlui, mobiliteitsessies voor de werkende mens, relaxatie en bewustzijnsleer bij kansarmen, en veel meer.


Zelf speelde hij vanaf 14-jarige leeftijd op nationaal niveau. De topsportwereld is hem niet vreemd, en de daarbijhorende blessures heeft hij aan de levende lijve mogen ervaren. Het is deze pijn dat hem motiveert om mensen te helpen. Hij kent ondertussen het reilen en zeilen van het lichaam bij een brede waaier mensen.