WIJ ZETTEN JOUW BEDRIJF IN BEWEGING

 
seiza%20training%20team%20pic_edited.jpg

WAT DOEN WE ?

Seiza Training zet jouw werknemers in beweging. Werknemers die kunnen bewegen tijdens hun werkuren leveren betere prestaties. Beweging prikkelt de creativiteit door een verhoging van bloeddoorstroming. De opties die we aanbieden zijn een coaching cursus over ergonomie, een introsessie, een interactieve workshop en een all-in videocontent pakket dat geïntegreerd wordt in het bedrijf.

Seiza-ses1-2.jpg

ONZE PRODUCTEN

 
Seiza2-20.jpg

INTRO KEYNOTE

Wie zijn we?

Oorzaak klachten zittend beroep

De ‘perfecte’ houding ontkrachten

Bewegen: praktische oefeningen met  deelnemers

Integratie: Hoe kan je dit toepassen op de werkvloer?

Q&A

We creëren bewustzijn over de zit-en werkhouding. kort geven we de gevolgen van een zittend beroep. We schetsen het ontstaan van kwaaltjes en bieden een antwoord op de problematiek. D.m.v visueel materiaal en praktijkvoorbeelden geven we efficiënte en laagdrempelige oefeningen

Door de huidige maatregelen bieden we deze sessie aan via Zoom of andere conference call applicaties.​

Sports Facility.jpg

SEIZA TRAINING BIJ JOUW SPORTCLUB

Samen naar het volgende niveau

 

TRAININGSFILOSOFIE

Explosive Sports-1.jpg

We bespreken de volgende concepten:

  • (P)Rehab

  • Strength Training

  • Mobility

  • Conditioning

Verwacht concrete richtlijnen, praktische voorbeelden en meteen toepasbare oefeningen die meteen een verschil kunnen maken.

UTOPIE & VIDEO CONTENT

seiza training team pic.jpg

Vanuit onze eigen topsport ervaring delen we de meest voorkomende fouten bij clubs. We delen een toepasbare structuur om doorheen het seizoen de prestaties te verbeteren. Blessurepreventie komt uitgebreid aan bod. 


Als afsluiter wordt er een concreet voorstel gedaan om de spelers te laten bewegen. Ons Full Season Content Package wordt uitgebreid voorgesteld. Nadien wordt er een Q&A tijdslot voorzien. 

Bedankt voor de inzending!